Workshops

Bedrijven

Een sessie onder leiding van Mevrouw Beukenoot (zie ‘links’), waarbij het vooral gaat om de teambuilding, gefocust zijn, gericht op samenwerking en gezamenlijk iets prachtigs neerzetten, waarbij alle deelnemers na afloop een zeer geslaagd gevoel hebben. Aanvullende catering is mogelijk. Prachtig te combineren met bv. een Segway-tour door Eindhoven, het Van Abbemuseum, het Dafmuseum of het Historisch Openluchtmuseum. Tarieven op aanvraag (zie ‘contact’).

Klassen schoolkinderen

Een schoolworkshop is zowel voor basisschoolleerlingen als middelbare scholieren geschikt. Kleuters, eindexamenkandidaten en alles wat daar tussen zit: zij komen lekker zelf muziek maken. Het mooie van An’s Muziekparadijs is dat iedereen overal aan mag komen en dat iedereen alle instrumenten gewoon mag proberen. Het instrumentarium is voor alle leeftijdsgroepen aantrekkelijk en uitdagend.
Uiteraard krijgt de groep ook echt les: instrumenthantering, samenspelen maar ook allerlei interessants te weten komen over al die verschillende instrumenten. Iedere groep speelt en werkt op zijn eigen niveau. Maximaal 30 personen per groep (inclusief begeleiders). Een muziekworkshop valt prima te combineren met een bezoekje aan het Historisch Openlucht Museum Eindhoven of het Van Abbemuseum (zie links). Tarieven op aanvraag (zie ‘contact’).

Groepen van BSO of NSO uit kinderdagverblijven

Een leuke activiteit als invulling voor een uitje in één van de vakanties. Overal aan mogen komen, interessante verhalen horen over de instrumenten, muzikale spelletjes doen en natuurlijk zelf trommelen en allerlei andere instrumenten bespelen. Maximaal 20 personen per groep (inclusief begeleiders). Tarieven op aanvraag (zie ‘contact’).

Familiebijeenkomsten

Heerlijk trommelen en muziekmaken met z’n allen, en allerlei andere andere percussie-instrumenten bespelen, of je nu met alleen volwassenen bent of ook met kinderen erbij: samen maak je je eigen familie-orkest, en je mag daarnaast ook nog eens alle instrumenten gewoon proberen. Iedereen kan het, iedereen is actief betrokken en iedereen ziet elkaar eens van een heel andere kant. Geen maximum groepsgrootte. Tarieven op aanvraag (zie ‘contact’).

Verjaardagsfeestjes

Zowel voor kinderen als volwassenen. Samen met je verjaardagsgasten in een korte tijd een Afrikaans, Surinaams of Braziliaans muziekstuk in elkaar zetten, zelf alle instrumenten bespelen, boeiende verhalen horen over die instrumenten en tenslotte de jarige in het zonnetje zetten door een mini-concert voor en met hem of haar te spelen. Tarieven op aanvraag (zie contact). 

Gebouwd met Drupal